Aleksander Revas

Aleksander Revas reprezintă manifestarea prieteniei de o viață și a valorilor comune ale fondatorilor săi, Aleks și Rina. Acest brand de modă a luat naștere ca o oglindă a călătoriei lor împreună și a experiențelor împărtășite pe parcursul a aproape 15 ani de prietenie. Cu toate că au construit cu succes cariere în domenii diferite, respectiv psihologie și design interior, au resimțit dorința de a transforma legătura lor specială într-o expresie estetică a valorilor și experiențelor comune.

Estetica brandului Aleksander Revas se bazează pe ideea de a crea haine atemporale, care nu se demodează sezon după sezon. Inspirat de artă, în special de arta anterioară anilor 1900, și de călătorii, brandul își construiește colecțiile cu contribuții de la clienți și cu influențe din cariera psihologului clinic fondator.

În ceea ce privește sustenabilitatea, Aleksander Revas se concentrează pe utilizarea materialelor etice și pe producția corectă a hainelor, acordând atenție provenienței și certificărilor materialelor. De asemenea, desfășoară programe precum Plant a Tree, Buy-Back și au o colaborare cu Shopify Planet pentru compensarea emisiilor de carbon generate de expedierea produselor lor.

Pentru aceste fotografii în colaborare cu Aleksander Revas, am selectat și stilizat trei dintre piesele mele preferate din colecția de lansare: o jachetă maro – o interpretare elevată și creativă a jachetei clasice de tip biker, una dintre cele mai spectaculoase rochii maxi pe care le-am purtat vreodată și o jachetă cu umerii accentuați în cea mai frumoasă nuanță de oranj ars.

Linkuri utile: Aleksander Revas