R13 new pieces via ENTRANCE

Brandul R13 este cunoscut pentru abordarea sa neconvențională și inovatoare în lumea modei. Fondat în 2009 de către designerul Chris Leba, R13 a câștigat rapid popularitate datorită esteticii sale distinctive și atenției la detalii. R13 se remarca prin reinterpretarea pieselor clasice de îmbrăcăminte, aducându-le o notă de rebeliune și originalitate. Colecțiile brandului includ denim de înaltă calitate, îmbrăcăminte de exterior, tricouri și alte articole vestimentare, toate caracterizate prin designuri inovatoare și o atenție deosebită acordată materialelor.

Unul dintre punctele forte ale R13 este folosirea denimului, în special a blugilor, care sunt finisați și detaliați cu o abordare creativă și îndrăzneață. Brandul se remarcă prin combinarea neașteptată a texturilor, imprimeurilor și culorilor, oferind piese care emană autenticitate și stil.

R13 a reușit să se impună ca un nume de referință în lumea modei alternative, aducând un suflu nou în industrie prin colecții inovatoare și inedite. Prin abordarea sa originală și curajul de a încălca convențiile, R13 continuă să inspire și să cucerească inimile pasionaților de modă din întreaga lume.

Linkuri utile: R13 / Entrance / Vlad Andrei / R13 on Farfetch